In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.

Artikel nummer: 18000B

Kinder sweater ontwerp je zelf!

Voor een echt uniek kledingstuk voor een kind laat je een sweater bedrukken met een grappige tekst of een mooi ontwerp. Je ontwerpt je kindersweater online, waarna wij de sweater voor je bedrukken. Ook leuk voor een klassenuitje of leuk om als geheel team in een sweater rond te lopen. Deze kindertrui is van lichte kwaliteit en is leverbaar in 13 kleuren. De maten gaan van 116 t/m 164 en je bestelt er al eentje vanaf €13,-!

Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren en de maattabel! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze sweater is gemaakt van:

50% katoen/50% polyester
270 grams/m2
Open einde katoenvezel
Ingezette mouwen
Smalle 1x1 ribgebreide boorden bij nek
Armen en tailleboord verstevigd met Lycra
Rondgebreid model
Geheel dubbeldraads gestikt

Tekst toevoegen:

1ste regel tekst + € 4,-
2de regel tekst + € 1,-
3de regel tekst + € 1,75
Iedere volgende regel tekst + € 1,25

Mis je een lettertype in de online designer? Neem dan contact met ons op!

Logo toevoegen:
Klein logo € 4,- per logo.
Groot logo + € 8,- per logo.

Opzoek naar een baby sweater? Deze leuke sweater met split scoor je al vanaf €11,-. Bekijk de baby sweater nu en begin direct met je ontwerp.

Is dit niet de juiste trui waar je naar op zoek was? Bekijk dan onze collectie kinder hoodies.

Een leuk t-shirt erbij bedrukken? Bekijk onze gehele collectie baby en kinder t-shirts.

Opzoek naar een leuk bijpassende sweater voor de vaders en moeders? Family goals! Bekijk de gehele collectie sweaters.

Bekijk hier al onze t-shirts!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.