Artikel nummer: 5000

Kies hier uw maat
Kies hier uw kleur
+
12.50 p. stuk

Do you love?

Op Valentijnsdag en al die 364 andere dagen van het jaar wil je natuurlijk dat iedereen ziet dat je van je vriendin of vrouw houdt. Daarom bestel je natuurlijk dit jaar voor Valentijn dit T-shirt met daarop levensgroot ‘I Love My Girl’. Duidelijker word het niet ????

Wil jij als couple de deur uit gaan? Bestel dan de ' I love my boy ' t-shirt

Dit heren t-shirt hebben we in 15 verschillende kleuren in de maten S t/m XXL. Je bestelt dit t-shirtje in jouw favoriete kleur voor maar €12,50!
Zit jouw maat er niet tussen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

LET OP! Het standaard design is in de kleur wit weergegeven. Wil jij een andere kleur? Klik dan op de juiste kleur die jij zou willen bestellen.
Check altijd even de ware kleuren en de maattabel voordat je dit item in je winkelwagen plaatst.

Dit shirt is gemaakt van:

• 205 grams/m2
• (White 195 grams/m2);100% katoen
• schouder tot schouder nekband voor beter draagcomfort
• dubbeldraads stikwerk bij armranden en onderboord
• rondgebreid model

Zit jouw t-shirt er niet bij en wil je liever zelf een t-shirt ontwerpen voor jou geliefde? Bekijk onze gehele collectie t-shirts, en begin je ontwerp!

Opzoek naar een leuk cadautje met foto? Bekijk onze diverse collectie en zoek jouw cadeautje uit!

Je kan natuurlijk ook zelf een hoodie of sweater ontwerpen bij Tshirtdeal. Bekijk onze gehele collecties hoodies en sweaters.

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.