In verband met preventieve maatregelen die we nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zullen wij beperkter telefonisch bereikbaar zijn.

Artikel nummer: YP003

Onze mooi collectie fashionprint snapback al gezien?

Onze fashionprint snapbacks hebben een hippe print op de klep, zoals een slangen- of bloemenprint. De snapback zelf bedrukken we met de tekst of het logo dat jij aanlevert. Zo maak je een unieke snapback die bij je past. Het allermooiste is nog wel dat we deze snapbacks bedrukken voor slechts €12,50!

Elke cap is inclusief bedrukking van tekst, logo of een afbeelding.

LET OP! Voordat je dit item in je winkelwagen plaatst, check altijd eerst even de ware kleuren! Heb je vragen? Neem gerust contact op met onze support afdeling. Stuur een mailtje of bel ons: 01807-21629.

Deze Fashion Print Snapback is gemaakt van:

80% Acryl, 20% Wol
Eén maat (verstelbaar)

4 veschillende prints
Harde buckram

Toch opzoek naar een andere cap / snapback? Bekijk de gehele collectie petjes

Liever een Cap laten borduren? Bekijk de gehele collectie caps die je kan laten borduren.

Een stoere hoodie of sweater bij jouw cap laten bedrukken staat natuurlijk super tof! Bekijk onze grote collectie hoodies en sweaters.

Wil je graag een t-shirt bedrukken? Bekijk dan snel ons brede assortiment!

De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een kledingstuk iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.